26.4 C
București
marți, 6 iunie 2023 - 16:41
No menu items!

VIDEO/ Profesor din Timișoara, dansuri lascive la o petrecere cu elevii. Inspectoratul școlar face anchetă

spot_img

Un profesor din Timişoara a fost filmat în timp ce dansa provocator în faţa unei tinere. Filmuleţul a fost realizat într-o tabără şcolară, în această vară, la Marea Neagră, iar înregistrarea a ajuns pe rețelele de socializare.  

Incidentul s-a petrecut în această vară, pe o plajă de pe litoralul românesc, într-o tabără a elevilor, potrivit presei locale, potrivit renasterea.ro.

În filmare se poate observa cum profesorul îşi dă jos tricoul şi începe să danseze provocator în faţa unei tinere, care era aşezată pe un scaun. Asta, printre aplauzele celor care asistă la scenă.

Înregistrarea a fost postată pe rețelele de socializare, iar ulterior a fost ștearsă. Cadrele didactice timișorene au apucat însă să vizioneze filmulețul și sunt revoltate.

Profesorul cere acum iertare elevilor și suține că tânăra nu era elevă, ci o turistă oarecare, fiind într-o tabără la mare.

”Nu aș vrea să îmi dau demisia pentru că am intrat în învățământ din pasiune și nu este prima excursie pe care o organizez”, a declarat profesorul.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Timiş au anunţat că deschid o anchetă în acest caz.

SURSA VIDEO: renasterea.ro

                                                                                                                   Adina Silav