19.6 C
București
sâmbătă, 19 iunie 2021 - 20:30

VIDEO / Primarul din Focșani către viceprimar: “Faci numai scandal și panaramă, ce faci? Stai în birou cu doi hăndrălăi!”

spot_img

Ceartă la cuțite între primarul Cristi Misăilă, din Focșani, și viceprimarul Ana Maria Dimitriu, în ședința Consiliului Local. Primarul de la PSD o acuză pe viceprimărița de la PNL că nu face nimic, ci doar “scandal și panaramă”.

La ședința Consiliului Local în care trebuia să se discute bugetul alocat Consiliul Director al Clubului Sportiv Municipal Focşani 2007, primarul Misăilă a izbucnit în injurii la adresa viceprimăriței, în momentul în care aceasta a cearut informaţii despre situaţia financiară a clubului sportiv din subordinea municipalităţii.

„În momentul în care veţi justifica în faţa focşănenilor de ce luaţi salariul de viceprimar atâta timp cât nu aveţi nicio atribuţie, pentru că aţi dat dovadă că sunteţi incapabilă de a face administraţie… Pentru ce iei salariul, doamna viceprimar? Când o să dea ea explicaţii, o să dăm şi noi explicaţii. Ce face în afară de scandal şi panaramă? Stă în birou cu doi hăndrălăi, altceva nu face”, a spus în auzul tuturor primarul Misăilă, continuând şi la adresa hăndrălăilor viceprimarului „Nu v-ar fi ruşine. Ştiu soţiile dumneavoastră ce faceţi, sau sunteţi liberi de contract”.