3.3 C
București
miercuri, 19 ianuarie 2022 - 19:54
No menu items!

VIDEO Președintele Lituaniei și premierul Spaniei, evacuați de urgență dintr-o bază NATO după ce a fost interceptată o aeronavă rusă

spot_img

Incident de securitate la baza NATO din Siauliai. Premierul Spaniei Pedro Sanchez și președintele Lituaniei Gitanas Nauseda au fost evacuați de urgență chiar în timp ce își susțineau discursurile. Alerta de securitate s-a dat în momnetul în care a fost interceptată în spațiul aerian o aeroavă rusă.

Premierul Spaniei Pedro Sanchez și președintele Lituaniei Gitanas Nauseda susțineau o conferință de presă în momentul în care s-a simțit agitație în jur lor și imediat cei doi oficiali au fost scoși din bază de agenții ce securitate. Armata se confrunta în acele momenete cu o alertă de securitate reală.

Două avioane Eurofighter au decolat de urgență în întâmpinatea unei aeronave ruse. Ar fi fost vorba de un avion neidentificat, fără plan de zbor.

Conferinţa de presă a premierului Spaniei şi a preşedintelui Lituaniei a fost reluată la circa 30 de minute după incident.