24.8 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023 - 21:56
No menu items!

VIDEO. Preşedintele Camerei Reprezentanţilor din SUA, în vizită la Kiev. Pelosi i-a mulțumit lui Zelenski pentru „lupta pentru libertate”

spot_img

Preşedintele Camerei Reprezentanţilor din SUA, Nancy Pelosi, l-a vizitat pe preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, la Kiev, relatează  „The Guardian”. 

Zelenski a publicat, duminică, o înregistrare video care o arată pe Pelosi împreună cu o delegaţie de reprezentanţi ai SUA. 

În scurta înregistrare video, Pelosi îi spune preşedintelui ucrainean: „Vă vizităm pentru a vă mulţumi pentru lupta voastră pentru libertate… Lupta voastră este o luptă pentru toată lumea. Aşa că angajamentul nostru este să fim aici pentru voi până când lupta se va încheia”. 

Alături de videoclip, Zelenski a postat mesajul: „Întâlnire cu preşedintele Camerei Reprezentanţilor a SUA, Nancy Pelosi, la Kiev. Statele Unite sunt un lider în sprijinul puternic al Ucrainei în lupta împotriva agresiunii ruseşti. Vă mulţumim pentru că ne ajutaţi să protejăm suveranitatea şi integritatea teritorială a statului nostru.”