0.7 C
București
miercuri, 19 ianuarie 2022 - 3:06
No menu items!

VIDEO Prahova: Patru persoane, amendate în urma unei bătăi în trafic, pe DN 1

spot_img

Poliţiştii prahoveni au amendat, luni, patru persoane – trei şoferi şi un pasager – care au participat la o bătaie care a avut loc pe DN 1, ceilalţi participanţi la trafic sunând la 112. În plus, în urma scandalului a fost deschis un dosar penal. Este al doilea astfel de conflict care are loc pe DN 1 în ultimele două zile.

Incidentul a avut loc luni, în jurul orei 10:00, pe Drumul Naţional 1, în oraşul Comarnic, iar martorii care au văzut bătaia din trafic au sunat la 112, informează Poliţia judeţeană Prahova. 
 
“Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii nu au mai găsit persoanele implicate, acestea continuându-şi deplasarea, ulterior procedându-se la oprirea lor în trafic, fiind identificaţi cu ajutorul semnalmentelor oferite de ceilalţi participanţi la trafic.
 

Din primele verificări a rezultat faptul că evenimentul s-a produs în urma unei neînţelegeri privind acordarea priorităţii de trecere autovehiculelor care au acest drept”, precizează oficialii IPJ Prahova.

 
Cei implicaţi în scandal –  trei şoferi cu vârste de 26, 28 respectiv 42 de ani şi un pasager în vârstă de 28 de ani – au fost duşi la sediul poliţiei, unde au fost amendaţi contravenţional conform Legii nr. 61/1991, pentru provocare şi participare efectivă la scandal în locuri sau localuri publice. În plus, poliţiştii au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe. 
 
Este al doilea astfel de incident produs în doar două zile pe Valea Prahovei, drum care în fiecare perioadă de sărbători şi în weekend este foarte aglomerat.
 
O bătaie în trafic a fost filmată duminică, în staţiunea Buşteni, imaginile fiind postate pe internet.
 
Nici de acea dată niciunul dintre cei implicaţi nu a sesizat Poliţia cu privire la scandal.