33.6 C
București
vineri, 19 august 2022 - 21:13
No menu items!

VIDEO / Patru polițiști italieni, bătuți de un român

spot_img

Patru polițiști italieni au fost bătuți crunt de un român, iar un alt bărbat, al cincilea, care a încercat să intervină în dispută, a fost și el rănit, conform presei din Italia.

Incidentul a avut loc în gara localităţii italiene Minturno. O echipă de poliţişti a fost trimisă să intervină în gară, deoarece un cetăţean italian anunţase că un grup de trei infractori români au comis o înşelăciune într-un tren oprit în staţie.

La vederea poliţiştilor, doi dintre cei trei români s-au făcut nevăzuţi, însă cel de-al treilea a rămas pe loc şi i-a atacat cu brutalitate pe oamenii legii care veniseră să-l legitimeze, notează Libero Quotidiano.

Unul dintre polițiștii bătuți de român a povestit filmul evenimentelor:

„Era ora 7.30 dimineaţa şi am intervenit la o caz de extorcare, raportat de o persoană în vârstă, dar am fost blocaţi de cei trei băieţi. Doi au fugit, iar al treilea a fost cel mai violent. După ce am fost loviţi de multe ori, am reuşit să-l apucăm de mâini şi picioare şi să-l blocăm. Noi nu folosim tehnicile poliţiei americane, nu avem în dotare pistoale cu electroşoc sau altceva”.