10.4 C
București
joi, 23 septembrie 2021 - 9:27

VIDEO Paranghelie în sediul Poliției Locale din Bârlad, de unde fac parte și polițiștii care s-au filmat mergând cântând la serviciu

spot_img

Înregistrarea video cu petrecerea stropită din belșug cu alcool au fost publicate de Vremea Nouă. În imagini se observă, că la o masă, în uniforme, sunt adunați mai mulți polițiști bine dispuși care îndeamnă un coleg abia sosit să ia loc “Ce vrei, bere sau vin? Apă nu avem!”, se aude pe filmare.

În biroul respectiv erau adunați circa 7 angajați ai Poliției Locale, unii dintre ei îmbrăcați în uniforma de serviciu. De față este și șeful lor, scrie Vremea Nouă, care participă efectiv la chermeză.

Într-o conversație telefonică dintre doi polițiști locali, pe care au publicat-o cei de la Vremea Noua, unul dintre ei povestește că în momentul când a terminat tura și a plecat acasă, petrecăreții erau “muci” de beți, deși erau pontați ca fiind de serviciu.

Tot din Poliția Locală Bârlad făceau parte și cei doi polițiști care s-au filmat în mașină, în drum spre serviciu, cântând manele cât îi țineau plămânii. La vremea respectivă, șeful lor a spus ” Nu înțeleg de ce erau așa euforici”.