10.9 C
București
luni, 25 octombrie 2021 - 19:21

VIDEO Orban cere scuze românilor pentru că i-a convins să îl voteze pe Klaus Iohannis

spot_img

Fostul lider al PNL Ludovic Orban a avut azi o declarație în fața presei în care a spus că mulți români i-au bătut obrazul pentru că i-a convins să voteze cu Klaus Iohannis. Orban a spus că a trebuit să își ceară scuze.

În contextul în care preşedintele Klaus Iohannis l-a susținut pe față pe Florin Cîțu ca să preia frâiele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban a spus că el a trebuit să ceară scuze românilor pe care i-a convins să-l voteze pe Iohannis în funcţia de şef al statului.

“Eu, care port o răspundere foarte mare pentru alegerea lui Klaus Ioahnnis ca şi preşedinte al României, să mă apuc acum să vorbesc despre suspendarea şi demiterea preşedintelui e un pic cam mult”.

“Pe de altă parte, pot să spun că deja mi-am cerut scuze de la foarte mulţi români care m-au abordat direct şi mi-au bătut obrazul că i-am convins să voteze cu Iohannis şi a trebuit să le cer scuze. A trebuit să-mi cer scuze faţă de mulţi români care au crezut în mine şi care, practic, au votat cu Iohannis pentru că i-am convins eu, a trebuit să-mi cer scuze”, a susţinut Ludovic Orban.

 

                                                                                            C.D.