15 C
București
duminică, 19 mai 2024 - 1:26
No menu items!

VIDEO O șoferiță, filmată în timp ce trage de volan și lovește un motociclist pe care îl proiectează într-o altă mașină

spot_img

Polițiștii din Iași cercetează împrejurările unui accident petrecut pe un bulevard aglomerat din Iași. O șoferiță pare să lovească intenționat un motociclist, trăgând brusc de volan. Motociclistul a fost proiectat într-o altă mașină și numai norocul a făcut să nu nimerească sub roțile autoturismului.

Filmarea este făcută de la înălțime, iar cel care le-a postat pe o rețea de socializare a fost chiar motociclistul.

„În urma unei şicanări în trafic, mai mult verbală, şoferiţa a crezut că este oportun să dea intenţionat cu maşina peste mine. Postez acest lucru pentru a sublinia 3 aspecte: 1. oricât ai crede că ai dreptate şi celălalt şofer te-a obstrucţionat, era să te lovească circulând necorespunzător sau a făcut alte lucruri, lasă de la tine, că nu ştii peste ce nebuni dai.
2. Postez pentru a rămâne filmul on-line şi pentru a evita orice tentativă de muşamalizare şi 3. adresat motocicliştilor, purtaţi echipament complet. Eu am avut doar geacă moto, fără ghete şi pantaloni speciali. Rănile sunt uşoare, dar doar în locurile unde nu am fost protejat de echipament – glezne, genunchi şi coapse. Multă atenţie, că nebuni sunt destui pe lumea asta”, a scris Vlad Marian pe Facebook.

O dată ce imaginile au devenit publice s-au sesizat și polițiștii care au demarat cercetări pentru a stabili exact cum s-au petrecut faptele.

Imediat după accident polițiștii sosiți la fața locului i-au testat alcoolscopic pe motociclist și pe cei doi șoferi. În cazul motociclistului, rezultatul a fost de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării alcoolscopice a celorlalţi doi conducători auto, rezultatele au fost 0″, au transmis reprezentanţi ai Poliţiei Iaşi.