19.6 C
București
sâmbătă, 19 iunie 2021 - 21:46

VIDEO O jurnalistă din Danemarca a făcut prima relatare după redeschiderea cluburilor făcând sex într-un club de swingeri

spot_img

Louise Fischer de la postul RADIO4 din Danemarca a relatat despre redeschiderea clubului situat în apropiere de capitala Copenhaga după relaxarea restricţiilor, într-un mod cu totul aparte. Jurnalista din Danemarca a făcut sex într-un club dedicat swingerilor în cadrul unui reportaj radio pe tema relaxărilor și a redeschiderii cluburilor, relatează DPA.

 

În raportajul difuzat la începutul acestei săptămâni, Fischer a intervievat persoane aflate în club şi apoi li s-a alăturat. Ascultătorii au putut asculta astfel interviul luat de jurnalistă partenerului său în timpul actului sexual, dar şi sunete explicite.

„Scena swing este foarte secretă”, a explicat Fischer cotidianului Jyllands-Posten, adăugând că a dorit să creeze o atmosferă de încredere în rândul persoanelor pe care le-a intervievat.

Tina Kragelund, director de programe în cadrul postului, a avut cuvinte de laudă la adresa acestui tip de jurnalism imersiv. „Cred că este grozav când reporterii noştri experimentează practicând jurnalismul într-un mod diferit”, a declarat Kragelund publicaţiei citate.

Postul i-a dat anterior undă verde lui Fischer să întreţină relaţii sexuale la club în cazul în care dorea.