18.8 C
București
duminică, 9 mai 2021 - 22:18

VIDEO O femeie a amenințat că se aruncă de pe un bloc cu zece etaje

O femeie care a amenințat, marți după-amiază, că se aruncă de pe un bloc cu zece etaje a fost oprită la timp de jandarmi.

“Atenția jandarmilor din cadrul Detașamentului Mobil a fost atrasă de o persoană, care se afla, în această după amiază pe un bloc de 10 etaje din zona Autogării din Drobeta Turnu Severin. Colegii noștri și-au dat seama că este o situație în care minutele sunt esențiale și au acționat, ca de fiecare dată, rapid și în echipă”, a anunțat Jandarmeria Mehedinți.

Trei dintre ei au rămas  jos, încercând să vorbească cu femeia, iar unul dintre jandarmi a urcat rapid pe acoperișul blocului. În momentul în care ajuns lângă ea, a observat că avea un cățel în brațe și era foarte agitată,  amenințând că se aruncă de pe bloc, din  cauza unor probleme personale.

La fața locului au ajuns de urgență și echiaje de politiști și pompieri.

“Prezența de spirit a plutonierului major Matei Alexe și dialogul cu aceasta, au determinat-o pe femeie să  se îndepărteze de pe marginea acoperișului și să renunțe la gestul necugetat. Colegul nostru a convins-o să-l urmeze, coborând-o în siguranță de pe bloc”, a mai precizat sursa citată.

Femeia a fost preluată de un echipaj SMURD și condusă la Spitalul Județean pentru investigații suplimentare.