18.2 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021 - 21:29

VIDEO Noi imagini cu mașina care a explodat, la Arad. Omul de afaceri era la volan și a fost ucis

spot_img

Au apărut noi imagini surprinse la câteva secunde după explozie.„Ne-a speriat bubuitura, a legănat puțin clădirea”, a precizat o femeie care a filmat totul dintr-un bloc învecinat parcării.

Imaginile sunt surprinse imediat după bubuitura care a speriat întregul cartier. Încă nu luase foc Mercedesul lui Ioan Crișan.

“Explozie în parcare la Profi, praf s-a făcut o mașină și se pare că șoferul nu a ieșit la timp, a fost prins înăuntru. Cu jumătate de minut de a se extinde la celelalte autovehicule parcate au intervenit pompierii”, a scris femeia pe Facebook.

Pompierii sosesc după 7 minute și 15 secunde de la explozie și, conform comunicatului ISU, după alte 15 minute sting complet focul.

În momentele de după explozie, un bărbat caută un extinctor și încearcă să stingă focul, în vreme ce un altul se uită puțină vreme la mașina care sărise în aer, apoi dispare. Un alt bărbat care apare în imagini ar putea fi personajul-cheie în acest dosar, scrie Antena 3. Deși, la câțiva metri de el arde mașina omului de afaceri, bărbatul din imagini trece grăbit și se depărtează de autoturism ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Luni, procurorii Parchetului General au încadrat explozia de la Arad, în care a murit omul de afaceri Ioan Crișan, de la infracțiunea de omor la cea de „omor calificat cu premeditare”.