19.1 C
București
marți, 16 aprilie 2024 - 7:26
No menu items!

VIDEO.”Monstrul din Caracal” s-a pocăit și a primit noul botez în penitenciar: „A fost un timp de vis, ceva unic, înălțător, binecuvântat”

spot_img

Gheorghe Dincă, condamnat la 30 de ani de închisoare pentru răpirea și uciderea a două adolescente din Caracal, și-a schimbat religia și s-a botezat în închisoare.

 

Supranumit „Monstrul din Caracal”, Dincă s-a pocăit și a primit noul botez în Penitenciarului de Maximă Siguranță Craiova, acolo unde este închis pentru uciderea Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu.

 

„Un lucru greu de crezut, dar nu imposibil pentru Dumnezeu! Deși el ne-a cerut botezul în apă cu peste 6 luni în urmă, noi am tot ezitat, fiindcă doream să fim siguri că ceea ce facem este real și după voia Domnului.”, a transmis omul de afaceri Mike Olari, cel care l-a acceptat pe Gheorghe Dincă în asociație penticostală pe care o conduce.

 

„Pe data de 19 Februarie când a avut loc un botez Nou Testamental în Penitenciarul din Craiova, a trebuit să cedăm și să-l primim și pe el, împreună cu alte 7 persoane în apa botezului.

Nu am cedat din cauza insistențelor lui, fiindcă el, bazat pe cazul tâlharului de pe cruce, care nu a fost botezat și totuși Isus l-a primit în RAI, el a renunțat să mai insiste, dar schimbarea atitudinii lui și comportamentul lui, ne-au convins că Dumnezeu s-a atins de el, fapt care a produs nașterea din nou!

Împreuna cu un grup de 14 frați (slujitori și cântăreț) ne-am deplasat împreună în incinta Penitenciarului de Maximă Siguranță, unde Dumnezeu a primit încă 8 persoane în Împărăția Cerurilor! A fost un timp de vis, ceva unic, înălțător, binecuvântat, greu de descris.”, a mai transmis Mike Olari.

 

Acesta a și făcut public un filmuleț în care, la un moment dat, Gheorghe Dincă citește de pe o foaie: „Am făcut și fapte cu care nu mă pot mândri”.

 

Asociația „Misiunea Family to Family” a postat pe site-ul său fotogragii și un clip despre acest moment din viața criminalului.

 

D.Constantin