24.6 C
București
luni, 29 mai 2023 - 20:59
No menu items!

 Monica Anisie este în dezacord. Total

spot_img

Monica Anisie, fost ministru al Educației în guvernul Orban și în prezent președinta Comisiei pentru învăţământ din Senat, Monica Anisie a făcut luni un dezacord gramatical chiar de la tribuna Senatului.

Vorbind despre legile educației, domnia sa a avut o intervenție care este de neacceptat pentru funcția pe care o deține.

”Aceste legi este despre viitor, despre un viitor mai bun pe care cu toții ni-l dorim”, potrivit înregistrării oficiale de la Senat.

Ulterior, ea și-a cerut scuze, spunând că greșeala gramaticală a fost cauzată de oboseala acumulată la interminabilele dezbateri din ultima perioadă chiar pe legile educației.

Monica Anisie este profesor de limba română la Colegiul Național de Informatică Tudor Vianu,  unul dintre liceele de top din București, unde media de admitere este de peste 9,50.

Monica s-a făcut remarcată, de-a lungul timpului, prin gafele repetate pe care le-a făcut, chiar și din postura de ministru al educației.

Una dintre erorile monumentale comisă de fostul ministru al educației a fost cea în care l-a confundat pe liderul AUR, George Simion, cu academicianul Eugen Simion.

D.Constantin