11.3 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 22:58

VIDEO Momentul șocant în care un om încearcă să înghită o viperă vie. Bărbatul a decedat

spot_img

Un fermier din Rusia a murit, miercuri, după ce a încercat să le arate colegilor lui un truc cu o viperă vie, în timp ce aceștia îl filmau. După ce l-a băgat de mai multe ori în gură, la un moment dat, şarpele l-a muşcat de limbă.

Bărbatul în vârstă de 55 de ani din regiunea Astrahan, Rusia, a fost filmat de prietenii săi, în timp ce încerca să facă „un truc cu înghițirea unui șarpe”.

După ce a băgat vipera de mai multe ori în gură, la un moment dat, șarpele l-a mușcat. Bărbatul a fost dus de urgenţă la spital, însă în ciuda eforturilor medicilor, victima nu a mai putut fi salvată.

 

„Pe 22 septembrie, un cetăţean a ajuns la unitatea de terapie intensivă a spitalului regional Kharabalin, unde a murit câteva minute mai târziu.

Conform datelor preliminare, el se distra cu prietenii pe câmp, când şi-a băgat un şarpe în gură”, a transmis vineri Direcţia regională de Investigaţii a ICR, citată de Agenţia rusă Interfax.

Potrivit poliției, în acea zonă, înghițirea de șerpi este un lucru foarte comun.

Bărbatul a murit din cauza șocului anafilactic, iar poliția le cere locuitorilor să nu mai încerce să înghită șerpi, pentru că își pot găsi sfârșitul

„Nu trebuie să mai încercați să înghițiti șerpi, sau să faceți alte experimente care vă pot face rău”, se arată în comunicatul poliției, potrivit The Daily Mail.

Videoclipul a fost postat pe rețelele sociale și a devenit viral.