28.5 C
București
vineri, 2 iunie 2023 - 16:10
No menu items!

VIDEO/ Momentul izbucnirii incendiului de la Constanța. Doi tineri, filmaţi când ieșeau din parcarea mistuită de flăcări

spot_img

Doi tineri au fost filmaţi cu câteva secunde înainte de incendiul devastator de la Constanţa. Poliţiştii au deschis o anchetă şi îi caută acum pe cei doi tineri filmaţi de camera de supraveghere. Este luată în calcul ipoteza unui incendiu pus intenţionat.

Cei doi tineri au fost filmaţi de o cameră de supraveghere atunci când intră în parcarea subterană. În imagini se observă cum se aprinde lumina (pe senzori la mișcare), se văd cei doi, apoi la scurt timp apare o scânteie, urmată de o flacără. În scurt timp, cei doi sunt văzuţi în timp ce fug din parcarea subterană a blocului şi se fac nevăzuţi.

Întregul bloc a fost distrus în incendiul de miercuri noapte, iar 37 de maşini au ars în totalitate. 250 de oameni au fost evacuaţi, peste o sută fiind coborâţi cu autoscările de pe acoperiş sau de la etajele superioare. Nouă persoane, între care şi copii, au fost transportate la spital cu arsuri sau intoxicaţie cu fum. 

 

                                                                                                                   Adina Silav

SURSA FOTO/VIDEO:replicaonline.ro