18.9 C
București
duminică, 14 aprilie 2024 - 0:18
No menu items!

VIDEO. Momentul în care statuia din holul Primăriei Capitalei se prăbușește peste copil. În ce stare se află acum băiatul

spot_img

Au apărut primele imagini video cu momentul în care statuia din holul Primăriei Capitalei se prăbușește peste copilul de 7 ani. Acesta se află în stare gravă, la Terapie Intensivă, în Spitalul Grigore Alexandrescu din București.

Incidentul s-a produs luni, când băiețelul se afla împreună cu tatăl său în sediul Primăriei Capitalei.

În imaginile apărute marți se poate observa cum, la un moment dat, copilul s-a urcat pe soclul unei coloane decorative, de care a început să tragă, iar aceasta s-a desprins cu ușurință și s-a prăbușit peste el.

Statuia cade peste copil chiar sub ochii tatălui care era în hol și stătea de vorbă cu o persoană. Bărbatul venise la primărie ca să semneze o petiție.

El l-a luat în brațe pe copil și a fugit să ceară ajutor.

În acest caz, poliția a demarat o anchetă pentru a stabili condițiile în care s-a produs accidentul. Anchetatorii au făcut cercetare la fața locului și au audiat martori.

Tatăl copilului nu a putut fi încă audiat, fiind în stare de șoc. 

În paralel cu această anchetă, o alta administrativă a fost declanșată la Primăria Capitalei.

Băiețelul este în stare gravă la Terapie Intensivă, la Spitalul Grigore Alexandrescu. Copilul este monitorizat de o echipă multidisciplinară de medici, care îi fac mai multe analize. În funcție de cum va evolua starea acestuia, aceștia vor stabili care este terapia optimă.

                                                                                                                  Adina Silav