14.9 C
București
duminică, 24 octombrie 2021 - 16:40

VIDEO Momentul de neatenție care a ucis un bătrân și a distrus viața unui tânăr șofer care a intrat în șoc când a văzut ce a făcut

spot_img

Imaginile în care bătrânul este pur și simplu spulberat de bolidul unui tânăr șofer au fost surprinse de camerele de supraveghere ale Primăriei din Lețcani. Accidentul a avut loc pe data de 1 iulie, iar imaginea șoferului, surprinsă după accident, încremenit și cu capul în palme a devenit virală pe internet. “Ce înseamnă o secundă de neatenție!”, au comentat internauții.

Şoferul care a omorât un bătrân pe trecerea de pietoni la Leţcani a rămas încremenit în fața imaginii bătrânului aruncat de mașina lui pe caldarâm. Timp de o oră, caât medicii au efectuat manevrele de resuscitare, bărbatul de 33 de ani a stat cu capul în mâini, rugându-se cel mai probabil ca bătrânul de 83 de ani să fie readus la viață.

FOTO: Asociaţia Worldstreet

Impactul cu solul, după ce a fost aruncat prin aer mai bine de 40 de metri, i-a provocat bătrânului leziuni grave și nu mai putut fi salvat.

Șoferul nu consumase băuturi alcoolice și le-a declarat polițiștilor că pur și simplu nu l-a văzut pe bătrân pe trecerea de pietoni. I s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.