12.9 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 0:14

VIDEO/ Mobilizare de forțe în Iași, după ce o fetiță de 8 ani a plecat de acasă. Găsită după o zi și o noapte de căutări

spot_img

Forțe de ordine impresionante au fost mobilizate luni în județul Iași, după ce o fetiță de 8 ani a plecat de acasă. După o zi și o noapte de căutări, minora a fost găsită.

Polițiștii ieșeni au fost sesizați, luni, cu privire la faptul că o minoră de 8 ani a plecat, în cursul dimineții, de la domiciliul din localitatea Piscul Rusului, comuna Dagăţa.

Polițiștii au demarat de îndată verificările și au solicitat forţe suplimentare.

Astfel, la căutările efectuate în cursul zilelor de 28 şi 29 iunie și în cursul nopții de 28 spre 29 iunie, au participat aproximativ 70 de persoane, poliţiştii ieşeni beneficiind de sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Neamț, al jandarmilor, pompierilor, voluntarilor, precum și al membrilor unor asociații care au participat cu autovehicule adaptate pentru căutări în zone împădurite și accidentate.

De asemenea, în scopul găsirii minorei, zona de interes a fost survolată cu un elicopter și cu o dronă, iar la căutări au fost folosiți un câine de urmă din cadrul IPJ Iași și un câine de căutare în medii naturale de la IPJ Neamț.

În urma activităţilor desfăşurate, la data de 29 iunie, minora a fost găsită şi a fost condusă la DGASPC Iaşi pentru evaluarea şi consiliere.