12.9 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 0:51

VIDEO/Micutzu, implicat într-un scandal în Capitală. Actorul de stand-up a ajuns la Poliție

spot_img

Actorul de stand-up comedy Cosmin Nedelcu, cunoscut drept Micutzu, a fost implicat într-un scandal în noaptea duminică spre luni, în Capitală, și a ajuns la o secție de Poliție.

Conflictul a avut loc, în jurul orei 00.00, pe Calea Victoriei. Geamul unei terase a fost spart, în urma altercației în care au fost implicați mai mulți bărbați, între care și artistul de stand-up Cosmin Nedelcu, cel care este cunoscut sub numele de Micutzu.

La fața locului s-au deplasat, de urgență polițiștii, care au identificat persoanele implicate și le-au condus la sediul subunității.

Micutzu, partenera acestuia și un prieten au depus reclamație și au dat declarații la sediul Secției 1 despre incidentul din Centrul Capitalei.  

“Din primele date, a rezultat ca în jurul orei 23.50, dintr-un grup format din 5 persoane, 4 adulți și un minor, aflat în fața unui magazin, un bărbat ar fi  adresat anumite cuvinte unui trecător. Acesta ar fi fost deranjat de cele auzite și a început să se certe cu cel în cauză. Cu intenția de aplanare a situației, au intervenit alte două persoane, un bărbat și o femeie. Conflictul verbal a degenerat, iar un geam al magazinului a fost spart”, a transmis Poliția Capitalei.

Polițiștii au început cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și lovire sau alte violențe, iar patru bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 200 de lei (fiecare), conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, pentru adresarea de expresii jignitoare.

                                                                                                                    Adina Silav

SURSA FOTO: Facebook Micutzu Cosmin Nedelcu