3.1 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 22:31
No menu items!

VIDEO Mașina unui kickboxer a fost incendiată chiar în fața casei. Totul a fost înregistrat

spot_img

O maşină parcată în faţa unei case din comuna Giarmata, județul Timiş a fost incendiată în noaptea de vineri spre sâmbătă. Autorul nu a fost identificat, însă polițiștii analizează imaginile înregistrate de camera video a locuinței.

În imagini se obeservă cum o mașină oprește chiar în fața casei unde este parcat autoturismul. Un tânăr cu glugă și cu fața acoperită de o mască coboară din mașină, se îndreaptă spre bolidul parcat, o stropește cu un lichid, apoi îi dă foc. Pleacă în mare grabă.

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Timişoara, au fost sisizaţi, în jurul orei 4 dimineaţa, cu privire la faptul că în localitatea Giarmata arde o maşină.

De asemenea, la faţa locului s-a desplarat şi un detaşament de pompieri, care a reuşit stingerea incendiului. Între timp proprietarul a încercat și el să stingă focul cu un extinctor, potrivit pressalert.

Maşina distrusă aparţine unui luptător de kickbox din Timişoara, potrivit presei locale.

“În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, în care se fac cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor producerii evenimentului”, a transmis IPJ Timiş.
Localnicii susţin că incidentul ar putea avea legătură cu o petrecere desfăşurată la o pensiune din zonă. Locuitorii deranjaţi de gălăgie au sunat la poliţie pentru a face reclamaţie.

Imaginile video au fost prezentate de Pressalert.