32.2 C
București
miercuri, 23 iunie 2021 - 17:47

VIDEO Maşină fără şofer în Ilfov. Un tânăr s-a urcat pe plafon, iar distracţia i-a adus un dosar penal

spot_img

Un tânăr din localitatea Ciolpani, Ilfov, a fost surprins de camerele de supraveghere urcat pe plafonul maşinii care  se afla în mers. Poliţiştii s-au autosesizat, iar băiatul de 20 de ani, care nu deţine permis auto, s-a ales cu dosar penal.

În imagini se vede că bărbatul stă pe mașina care avansează cu viteză redusă. La un moment dat, se dă jos și merge în continuare pe lângă autoturism, abia apoi se urcă la volan.

După apariția imaginilor în spațiul public, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a precizat că incidentul s-a petrecut pe raza comunei Ciolpani, la începutul lunii martie. Polițiștii din Snagov s-au sesizat din oficiu.

Potrivit anchetatorilor, teribilistul are 20 de ani și nu deține permis de conducere. El împrumutase mașina de la un prieten în vârstă de 18 ani. Amândoi sunt cercetați acum pentru faptele lor.

„Un bărbat, în vârstă de 18 ani, după ce a condus un autovehicul pe strada Mănăstirea Vlad Ţepeş, din satul Siliştea Snagovului, a încredinţat vehiculul respectiv, pentru a fi condus pe drumurile publice, unui bărbat, în vârstă de 20 de ani, despre care, ar fi cunoscut faptul că nu poseda permis de conducere. În acest sens, poliţiştii Staţiunii Snagov au demarat cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere şi repsectiv conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, a anunțat IPJ Ilfov.