19.6 C
București
sâmbătă, 19 iunie 2021 - 22:35

VIDEO Mai mulți urși au atacat în plină zi o turmă de oi. Ciobanii i-au alungat cu greu

spot_img

Imagini filmate de un cioban la o stână din Mureș au devenit virale și au decanașat zeci de comentarii între cei care susțin vânarea urșilor despre care spun că oricând pot deveni un pericol pentru oameni sau animale și între activiștii de mediu.

În filmulețele postate pe facebook se aud cei doi ciobani îngroziți de apariția urșilor care au dat iama în turma de oi. În ciuda urletelor și zgomotelor pe care le făceau, cei doi ciobanii au reușit să alunge urșii cu mare greutate.

După incident, unul dintre ciobani a relatat incidentul pe facebook și spune că urșii au devenit din ce în ce mai numeroși și mai periculoși.

“Saschiz, mai 2021

Am avut mai multe postări cu atacuri ale urșilor asupra animalelor pe raza comunei Saschiz, iar azi am primit aceste filmulețe!

De groaza, e părerea mea!

Dragi iubitori de ursi, vi se par normale aceste filmări?

Vorbim de o activitate tradiționala, vorbim de oameni care vor sa își câștige o pâine prin munca!

Cred ca e doar o chestiune de timp pana când un om va fi rănit sau omorât!in filmare un băiat a fost atacat, dar a scăpat la mustață…

In ultimii ani, la vanatoare, doua persoane au fost atacate de urs. Asta e , a fost la vanatoare , și-au căutat-o , veți spune!

Dar acești oameni ce vina au pentru a trece prin iadul asta? Ziua, noaptea, in alerta, ca vine ursul???

Ei nu vor adrenalina, vor doar sa își țină animalele liniștiti!

România, trezește-te!”, a scris pe Facebook un localnic care a primit imaginile de la ciobanii atacați de urși.