19.1 C
București
marți, 16 aprilie 2024 - 7:43
No menu items!

VIDEO. Măcel la Milano: 60 de români s-au încăierat cu răngi, cuțite și sticle

spot_img

60 de români înarmați cu răngi, cuțite și sticle s-au încăierat luni seară la Milano, din cauza unui loc de parcare. Șapte persoane au fost rănite grav. 50 de carabinieri, între care și trupe speciale au intervenit pentru a aplana conflictul extrem de violent.

Scandalul a pornit în cursul serii, la ora 18.45, după ce o persoană și-a parcat mașina în fața unei case din via Emilio Faà di Bruno. La început au fost implicate doar câteva persoane, dar în scurt timp s-au adunat 60 de oameni, între care femei și copii.

Potrivit Corriere della Sera, persoanele implicate în încăierare fac parte din două clanuri rivale de cetățeni de etnie romă. Carabinierii au fost sesizați cu privire la incident și au trimis în zonă în total 50 de militari, inclusiv trupe speciale.

În încăierare, cele 60 de persoane implicate s-au lovit cu răngi, sticle goale și chiar cuțite. Un bărbat a fost înjunghiat în piept și în spate și a fost dus la spital în stare gravă. Alte 6 persoane, între care o femeie de 51 de ani și un băiat de 13 ani, au fost și ele rănite, însă starea lor nu este una gravă.

Pe parcursul derulării intervenției forțelor de ordine strada pe care a avut loc încăierarea a fost închisă circulației rutiere și pietonale. Autoritățile anchetează incidentul.

Foto arhivă

 

D.Constantin