27 C
București
joi, 21 septembrie 2023 - 21:09
No menu items!

VIDEO. Măcel într-un parc din Franța: 6 copii, în vârstă de 3 ani, înjunghiați

spot_img

Atac fără precedent într-un parc  din Franța. Un bărbat a înjunghiat mai multe persoane printre care si 6 copii mici, în vârstă de 3 ani.

Mai mulți copii au fost înjunghiați într-un parc de lângă lacul Annecy, în sud-estul Franței, potrivit ministrului de interne.Suspectul a fost arestat la fața locului după ce forțele de securitate au intervenit, iar ministrul de Interne Gerald Darmanin a mulțumit autorităților pentru răspunsul rapid.

Șase copii de la creșă și un adult au suferit răni într-o înjunghiere în masă în această dimineață în Alpii francezi în timp ce se jucau într-un loc de joacă. Un bărbat singur înarmat cu un cuțit a atacat un grup de copii în vârstă de aproximativ trei ani, la 9:45 a, într-un parc de lângă lac, potrivit rapoartelor.

Printre copii, trei sunt în stare critică, a informat France Bleu.

„Exprim tot sprijinul meu victimelor și familiilor acestora. Felicitări ofițerilor noștri de poliție pentru curajul de care au dat dovadă în arestarea atacatorului”.

Deputatul regional Antoine Armand a descris atacul drept „abominabil” și a spus că autoritățile investighează cauza: „Din nou groază. Acest atac asupra copiilor este culmea abominației.

Prim-ministrul francez, Élisabeth Borne, este în drum spre locul unde s-a întâmplat tragedia.

Presa locală, BFM TV a relatat că victimele aveau în jur de trei ani.

Adunarea Națională a Franței a păstrat un minut de reculegere, iar drumurile sunt blocate în jurul locului atacului.