11.2 C
București
vineri, 23 februarie 2024 - 11:44
No menu items!

VIDEO. Limbaj de mahala. PNL-iștii înjură ca la ușa cortului în ședințele de consiliu

spot_img

Un consilier local al PNL a înjurat-o pe primărița Sectorului 1 chiar în ședința Consiliului Local al Primăriei.  Consilierul PNL uitase microfonul deschis și se amuza împreună cu colegii de partid pe seama ”glumelor sale”, spunând ”Vrem să o f…m pe mă-ta!”.

Informația a fost făcută public de Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook unde face un apel la conducerea PNL să ia măsuri urgente împotriva membrului său și să anunțe demisia acestuia urgent.

”Astăzi am convocat o ședință de Consiliu Local pentru votarea bugetului. În loc de argumente un consilier PNL Sector 1 a considerat că trebuie să mă înjure cel mai josnic și grobian mod cu microfonul deschis. ”Vrem să o f&*$, pe mă-ta!” – asta mi-a spus consilierul local PNL Sector 1 Dinu Gheorghe (fiul lui Dinu Vamă Gheorghe) în clipa în care discutam cu cetățenii din zona Matache alungați de PSD din sală.

Fac un apel către conducerea PNL să ia măsuri urgente împotriva derapajului reprezentatului lor și sper să anunțe demisia urgentă a acestuia, să se delimiteze public de limbajul suburban folosit. Este regretabil că am ajuns să asistăm la așa ceva.

PS. De asemenea, în înregistrare se poate observa amuzamentul colegilor din PNL la tâmpenia spusă de colegul lor. Nu s-ar fi găsit vreunul să-i atragă atenția că este o lipsă de respect. Nu, nu. Cât de jos a ajuns această organizație…”, scrie Clotilde Armand.

D.Constantin