9.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024 - 1:52
No menu items!

VIDEO. Liderii politici, cu gândul la alegerile din 2024 și de Crăciun. Ce mesaje le-au transmis românilor

spot_img

Liderii celor două partide aflate la guvernare, premierul Marcel Ciolacu (PSD) și președintele Senatului Nicolae Ciucă (PNL) s-au grăbit să le transmită românilor, în Ajunul Crăciunului, mesaje cu iz electoral. 

Astfel, tradiționalei urări „Crăciun fericit!”, președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu i-a adăugat și o frază cu mesaj pur electoral:”Îmi doresc să îmbrăţişaţi alături de mine speranţa în şansa României„.

Iată mesajul președintelui PSD: 

„Dragi români, în această zi Sfântă vă doresc multă sănătate, bucurie în inimi şi pace alături de familie. Pentru noi, românii, sărbătoarea Naşterii Domnului este o sărbătoare a bucuriei şi a speranţei. Este ziua în care Iisus a venit să dea lumii speranţă că binele poate învinge şi a învins. Îmi doresc să îmbrăţişaţi alături de mine speranţa în şansa României. Împreună, cu încredere, putem construi ţara pe care ne-o dorim pentru copiii noştri. Să petreceţi clipe frumoase alături de familie şi să aveţi încredere că împreună putem face mult mai mult. Crăciun fericit!”

 

La rândul său, preşedintele PNL, preşedintele Senatului Nicolae Ciucă, a transmis un mesaj ce conține sloganul de campanie al PNL pentru alegerile din 2024: “să ne păstrăm vie credinţa în Dumnezeu, în România, în noi înşine şi în viitorul nostru, pe care împreună avem puterea de a-l face mai bun”.

Iată mesajul președintelui PNL: 

“Dragi români, în pragul sfintei sărbători a Naşterii Domnului, vă transmit cele mai calde gânduri şi urări de sănătate, bucurie, pace, unitate şi speranţă. Să ne păstrăm vie credinţa în Dumnezeu, în România, în noi înşine şi în viitorul nostru, pe care împreună avem puterea de a-l face mai bun. Vă doresc sărbători binecuvântate alături de familie, alături de toţi cei dragi. Crăciun fericit!”, a afirmat Nicolae Ciucă.

 

În schimb, președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj în spiritul Crăciunului. 

”Sărbătoarea Nașterii Domnului este despre dăruire, speranță, pace și lumină. În aceste zile când gândurile noastre se îndreaptă către cei dragi, oriunde s-ar afla, să fim alături și de cei în suferință și lipsiți de sprijin. Compasiunea, iubirea și generozitatea sunt cele mai prețioase daruri pe care le putem oferi semenilor noștri cu prilejul Sfintelor Sărbători.

Crăciun fericit tuturor, dragi români!”

Raluca Dan