3.4 C
București
marți, 26 octombrie 2021 - 9:37

VIDEO/ Jaf la o bancă din Brăila. Un bărbat a furat câteva mii de euro

spot_img

Un bărbat a jefuit, miercuri, o sucursală bancară din Brăila, după ce a amenințat o angajată. Autoritățile încearcă să dea de urma hoțului, întregul moment al jafului fiind surprins de camerele de supraveghere din bancă.

În imaginile publicate de site-ul DeBrăila.ro se vede cum un bărbat care poartă un hanorac cu glugă, mască chirurgicală și mănuși intra în sucursală și se îndreptă spre un birou, îi întinde angajatei un bilet, apoi face semn către sertarul cu bani. Speriată, femeia a deschis sertarul de lângă ea, apoi a fugit, iar bărbatul a început să-l golească. După ce a luat câteva mii de euro din sertar, acesta a fugit din bancă. 

Reprezentanţii IPJ Brăila au deschis o anchetă, iar suspectul este acum căutat.

„Astăzi, în jurul orei 14.05, o angajată a unei sucursale bancare de pe raza municipiului a sesizat prin apel 112 faptul că o persoană necunoscută ar fi sustras din incinta sucursalei o sumă de bani, după care ar fi fugit. În acest moment, poliţiştii împreună cu jandarmii brăileni efectuează activităţi de verificare şi căutare pentru localizarea şi depistarea persoanei în cauză”, a transmis al IPJ Brăila.

                                                                                                                  Adina Silav

SURSA VIDEO:debraila.ro