6 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 19:57
No menu items!

VIDEO/ ISU Prahova renunţă la serviciile unei tinere voluntar, după ce aceasta a ironizat pe Tik Tok activitatea celor de la serviciul 112

spot_img

ISU Prahova renunţă la serviciile unei tinere voluntar, după ce aceasta a ironizat, într-un videoclip postat pe Tik Tok, activitatea serviciului unic pentru apeluri de urgenţă 112. Fata, în vârstă de 19 ani, făcea voluntariat la Detaşamentul Vălenii de Munte şi s-a filmat în uniforma de voluntar în clipul postat pe reţeaua socială.

În clipul de câteva secunde postat pe Tik Tik fata, îmbrăcată în uniforma de voluntar ISU, ironizează activitatea celor de la 112.

„Bună! Îţi spun cu toată sinceritatea: sunteţi foarte buni! De unde ştiaţi că am o urgenţă?”, spune tânăra, atunci când o voce o întreabă ce urgenţă are.

„Domnişoara din videoclipul postat pe o reţea de socializare este voluntar ISU Prahova din anul 2019, desfăşurând activitatea în cadrul Detaşamentului de Pompieri Vălenii de Munte. Până acum, nu a avut niciodată abateri de natura profesională. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Prahova nu admite şi nu încurajează astfel de comportamente, de care ne dezicem complet. Instituţia noastră pune accent pe moralitate, disciplină şi respect faţă de oameni. Tododată, menţionăm că la nivelul instituţiei s-a luat decizia de reziliere a contactului de voluntariat”, au transmis, luni, oficialii ISU Prahova.

                                                                                                                    Adina Silav