21 C
București
marți, 15 iunie 2021 - 19:21

VIDEO / Intervenție în forță a trupele speciale la Craiova. Un bărbat și-a bătut și sechestrat soția și soacra

spot_img

Două femei au fost scoase, duminică aseară, dintr-un apartament din Craiova, cu ajutorul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dolj, unde erau sechestrate de soțul uneia dintre ele.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul le-a agresat fizic pe cele două femei, după care le-a sechestrat în locuință. Soția acestuia a reușit să ia legătura cu fratele ei, care a anunțat imediat Poliția. Oamenii legii au ajuns la blocul situat pe strada Revoluției din Valea Roșie, însă  craioveanul a refuzat să deschidă ușa apartamentului. Astfel, s-a luat decizia că trupa SAS să intervină imediat pentru a se evita un sfârșit tragic, de genul celui de la Onești, când doi muncitori au fos uciși.

Forțele de intervenție au intrat pe fereastra locuinței, situată la etajul 1, cu ajutorul unei scări, iar în același timp alți polițiști au spart ușa apartamentului. Bărbatul a fost imobilizat și dus la Poliție pentru audieri.

”Polițiștii au stabilit că bărbatul le-ar fi agresat fizic pe cele două femei, în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, și de atunci nu le-a mai dat voie să iasă din casă”, a precizat Mihaela Sadoveanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Dolj.

Cele două femei s-au opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului. Potrivit declarațiilor acestora, el suferea de tulburări de comportament, însă nu avea un diagnostic stabilit de un specialist.

”În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate și violență în familie, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Craiova, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție legală. De asemenea, în cursul nopții trecute, bărbatul a fost transportat la un spital de specialitate, în vederea efectuarii unui consult medical, unde a rămas internat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

SURSA VIDEO:https: ziaruldecraiova.ro