28.8 C
București
marți, 5 iulie 2022 - 10:17
No menu items!

VIDEO/ Incendiu violent la mansarda unui bloc din Timișoara. Zeci de oameni au fost evacuaţi

spot_img

Un incendiu a izbucnit, duminică dimineaţă, la mansarda unui bloc din cartierul Complexul Studenţesc, din Timişoara. Aproximativ 60 de persoane au fost evacuate. 

Incendiul a fost anunțat în dispeceratul ISU Banat duminică dimineață, cu puțin înainte de ora 7.00.

„La ora 06.37, am fost informati de producerea unui incendiu la mansarda unui bloc de patru etaje pe strada Mehadia, nr 12, Timişoara. Au fost alertate Detaşamentul 1 şi Detaşamentul 2, acestea deplasându-se cu toate forţele la locul intervenţiei. Incendiul se manifestă generalizat, pe o suprafaţă de aproximativ 1300 mp. Primele echipaje ajunse la faţa locului au constituit echipe de căutare salvare, acestea evacuând un număr de aproximativ 60 de persoane. La ora 07.00 a fost activată grupa operativă. În urma informaţiilor primite de la echipajele din teren, au fost alertate echipaje de la toate subunităţiile ISU”, a transmis ISU Timiş.

Au intervenit două autospeciale de primă intervenţie şi comandă, 11 autospeciale de stingere, 2 autoscari, 5 echipaje SMURD, 2 SAJ, 4 ofiţeri, 56 subofiţeri.

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 8.00, însă în urmă a rămas dezastru. Apartamentele de la ultimul nivel s-au făcut scrum, pagubele fiind uriașe.

                                                                                                                 Adina Silav

SURSA VIDEO: tion.ro