18.8 C
București
duminică, 9 mai 2021 - 21:45

VIDEO Incendiu puternic în Capitală. A ars o cunoscută shaormerie. Două blocuri au fost evacuate

Un incendiu puternic s-a produs, miercuri dimineață, la fast-food-ul Dristor Kebap de pe Bulevardul Dimitrie Cantemir, din Capitală. Două persoane au fost intoxicate cu fum, având nevoie de asistență medicală. Două blocuri au fost evacuate.

Zeci de pompieri au intervenit de urgență pentru a stinge flăcările uriașe. Pentru că fast-food-ul era foarte aproape de două blocuri în care locuiau sute de oameni, din cauza fumului dens și a focului uriaș, pompierii i-au evacuat pe locatari. Focul s-a extins imediat și la fațadele blocurilor din spatele fast food-ului.

“Flăcările s-au manifestat atât în interior, cât și la exterior, la nivelul acoperișului, pe o suprafață de peste 400 mp. În urma evenimentului a rezultat rănirea a două persoane (un bărbat și o femeie), angajați ai restaurantului, din cauza expunerii la monoxid de carbon. Acestora li s-a acordat primul ajutor de către echipajele SMURD și SABIF”, a anunțat ISU București-Ilfov.
 

Pompierii au intervenit cu 14 autospeciale.

Incendiul a fost lichidat de echipele de intervenţie, iar în prezent se fac cercerări pentru stabilirea cauzei ce a dus la producerea acestuia.