12.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 13:38
No menu items!

VIDEO În timp ce zeci de mii de afgani fug din țară, talibanii se dau cu mașinuțele electrice într-un parc de distracții

spot_img

Talibanii se dau cu mașinuțele electrice, după ce au provocat cea mai mare criză umanitară de după Saigon. Imaginea cu talibanii care se amuză în mașinuțele electrice dintr-un parc de distracții din Afganistan a fost distribuită pe rețelele de socializare cu mesajul că viața revine la normal. Talibanii au apărut ieri în parcul de distracții și au pus stăpânire pe toate mașinuțele. De pe margine, cetățenii afganii priveau la distracția lor.

Talibanii vor să liniștească populația afgană și încearcă să demonstreze că viața „revine la normalitate“. În sesnul acesta, în mediul online au fost distribuite imagini în care luptătorii islamiști se distrează într-un parc de distracții din Kabul.

În imaginile publicate pe Twitter de Muslim Times talibanii se distrează în zona mașinuțelor electrice și se dau în carusel.

„Poporul afgan merge în parcuri de distracții și își reia viața normală de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. Observați cum civilii stau alături de talibani fără nicio teamă. Se pare că oamenii își petrec viața într-un mod foarte normal“, scrie rețeaua islamistă alături de video.

C.D.