4.4 C
București
miercuri, 1 februarie 2023 - 15:08
No menu items!

VIDEO În timp ce mulți elevi sunt în vacanță, alții se duc la școală și se bat cu pumnii și cu picioarele. Este anchetă la o școală din Tecuci

spot_img

Scenele violente au fost înregistrate marți, 6 iunie, într-o clasă plină cu elevi de la profilul agricol, care fac practică în această perioadă. Două fete s-au luat la ceartă, iar conflictul verbal s-a transformat într-o luptă corp la corp. Când a intervenit un băiat între ele, conflictul a crescut în intensitate. Imaginile au fost postate pe internet, iar Poliția și conducerea școlii au declanșat anchete, potrivit  Adevărul.

În imagini se observă că inițial bătaia începe între două fete. Se lovesc puternic cu palmele. Un băiat apare din spatele clasei și nu este clar de ce intrevine. Să le oprească sau sare în apărarea uneia dintre fete.

Bătaia se intensifică între băiat și una dintre elevele bătăușe. În înregistrarea video se vede că cei doi se lovesc cu putere peste față peste cap, și în spate. Colegii sar să îi despartă, iar unele fete țipă speriate.

În urma apariţiei acestor imagini, miercuri, IPJ Galaţi a transmis că a demarat o anchetă şi a deschis un dosar penal.

„În urma apariţiei în spaţiul public, pe un site de socializare, a unei filmări în care doi adolescenţi se lovesc, intr-o sală de clasă, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Tecuci s-au autosesizat şi au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, cercetările urmând să stabilească identitatea persoanelor care apar în imagini şi împrejurările în care s-a produs incidentul.”, a comunicat IPJ Galați.

În paralel, conducerea școlii face propria anchetă.

Sursa video: Facebook/Munikipiul Tecuci 

 

                                                                                                         C.Dumitrescu