0.5 C
București
vineri, 27 ianuarie 2023 - 4:22
No menu items!

VIDEO/ Imagini șocante la Bihor. Un poliţist și-a bătut prietenul până l-a lăsat inconștient

spot_img

Un poliţist din localitatea bihoreană Chişcău s-a ales cu dosar penal şi este cercetat disciplinar, după ce a bătut un tânăr în faţa unui club.

Poliţistul, agentul principal Paul Jula, care lucrează la Secţia Rurală de Poliţie Valea lui Mihai, și-a petrecut noaptea de vineri spre sâmbătă într-un club, cu un grup de tineri din Chişcău, inclusiv cu victima, Beniamin, care îi este prieten şi vecin, potrivit ebihoreanul.ro.

În imagini se vede cum cei doi se iau la ceartă în fața clubului și după ce se îmbrâncesc, polițistul sare asupra tânărului și îl trântește la pământ.

În cădere, bărbatul s-a lovit puternic la cap şi a leşinat, moment în care oamenii din jur au sărit să-l ajute. Mai puțin polițistul, care a continuat să-l lovească cu pumnii.

Victima polițistului a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Aceasta a depus marți, o plângere împotriva polițistului la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuş, unde s-a şi deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

De asemenea, au fost dispuse efectuarea de verificări interne. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa, agentul principal Paul Jula nu era în timpul serviciului în seara altercației, fiind în concediu de odihnă.

SURSA FOTO/VIDEO: ebihoreanul.ro