16.2 C
București
marți, 19 octombrie 2021 - 15:07

VIDEO/Imagini șocante în Dolj. Un copil, lovit în plin de o mașină. Șoferul a fugit de la locul accidentului

spot_img

Un copil în vârstă de 7 ani a murit în urma unui accident care a avut loc în județul Dolj.  Acesta a fost lovit în plin de o mașină, al cărui șofer a fugit imediat după producerea impactului.

Potrivit Poliției Dolj, accidentul s-a produs, duminică după-amiază, pe DN 55 A, în comuna Bistreț. O fetiță, în vârstă de 7 ani, care se deplasa pe bicicletă a fost spulberată de o mașină, care se deplasa cu viteză. Copilul a murit pe loc, iar șoferul a fugit de la locul accidentului.

O cameră de vedere instalată în apropiere a surprins teribilul accident. Imaginile au fost publicate pe Facebook și Youtube.

Polițiștii au întocmit un dosar penal, pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, și au demarat cercetările.

La fața locului, anchetatorii au găsit o jumătate dintr-o plăcută cu numărul de înmatriculare de la un autoturism înmatriculat în Spania. Astfel, în doar câteva ore a fost găsit autoturismul, care fusese abandonat într-o localitate vecină, apoi și autorul.

Șoferul este un tânăr de 30 de ani, din comuna Bistreț, care a fost reținut 24 de ore. El va fi prezentat unității de parchet cu propunere de arestare preventivă.

                                                                                                                  Adina Silav