21.9 C
București
duminică, 20 iunie 2021 - 13:54

VIDEO/ Imagini șocante în Deva. Un bărbat a fost înjunghiat. Trecătorii au filmat totul, în loc să intervină

spot_img

Un bărbat a ajuns la spital, după ce a fost înjunghiat în centrul Devei, sub privirile trecătorilor. Scenele şocante au fost filmate şi publicate pe reţelele sociale.

Bărbatul, de 48 de ani, a fost rănit cu un cuțit, după ce a avut o altercație cu un altul, de 38 de ani, chiar în faţa Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva.

Trecătorii au filmat scena agresiunii petrecută miercuri, însă nimeni nu a intervenit pentru a-i despărţi pe cei doi.

În tot acest timp, câţiva trecători s-au amuzat de scena violentă şi chiar l-au încurajat pe agresor. „Dar ce bine le aruncă aici, ştii, la barbă”, se aud comentariile trecătorilor. „Mai dă-i, dă-i în spate. Hopa”, se aude un alt martor, în timp ce bărbaţii se lovesc reciproc. Abia atunci când bărbatul de 38 de ani scoate un cuțit dintr-un rucsac, trecătorii încep să-și facă griji, dar tot nu intervin. Înarmat cu cuțitul, acesta îl fugăreşte pe celălalt și îl rănește.  

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, agresorul a fost reţinut şi a fost adus la audieri.

 „Atât victima cât şi agresorul sunt din municipiul Deva. În acest moment victima se află la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru infracţiunile de tentativă de omor şi deranjarea ordinii şi liniştii publice”, au anunțat reprezentanții Poliției.