32.2 C
București
miercuri, 23 iunie 2021 - 18:35

VIDEO Imagini ireale. O vale întreagă umplută cu sute de tone de gunoaie . Dezastrul filmat chiar de șeful Gărzii de Mediu

spot_img

Imaginile au devenit virale după ce au fost postate pe pagina personală de facebook de comisarul-șef al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu. Cantitatea impresionantă de gunoaie au fost descoperite lângă orașul Urlați, în Prahova în locul unde ar fi trebuit să fie o stație de transfer deșeuri.

O echipă a Gărzii de Mediu, aflată în control în județul Prahova și însoțită de comisarul șef Octavian Berceanu a dat peste o imagine incredibilă la marginea orașului Urlați.

Șeful Gărzii de Mediu a filmat dezastrul din zona staţiei de transfer construite în Urlaţi de Consiliul Judeţean Prahova cu fonduri europene.

În teorie, maşinile de salubritate din toată zona ar trebui să aducă aici gunoaiele, iar de aici, după aşa-zisa centralizare, acestea trebuie duse la staţia de tratare şi de acolo la rampa de depozitare. Undeva pe acest circuit a intervenit o problemă, pentru că fluxul de intrare în rampa de la Urlaţi a ajuns să-l depăşească pe cel de ieşire, iar staţia a fost “acaparată” de tone de deşeuri care stau să intre în putrefacţie şi se revarsă şi în afara platformei betonate, după cum se vede în imaginile publicate de şeful Gărzii de Mediu.

Octavian Berceanu a afirmat că este foarte posibil să fie deschis un dosar penal în acest caz, mai ales că localnicii susțin că sunt îndemnați chiar de autoritățile locale să arunce gunoiul în acea râpă.