17.6 C
București
luni, 20 septembrie 2021 - 13:22

VIDEO Imagini înfricoșătoare cu flăcări enorme filmate de o româncă pe o plajă din Marmaris, sudul Turciei

spot_img

Românca a suprins flăcările care se ridică deasupra stațiunii Marmaris din sudul Turciei. Oamenii care cu câteva minute mai devreme se relaxau pe plajă se văd în imagini cum își strâng lucrurile îngroziți și fug din calea flăcărilor. Între timp, autoritățile turce anunță că incendiile au făcut până acum patru victime și bănuiesc că ar fi fost puse de o mână criminală.

Bilanţul incendiilor violente care devatează de trei zile coasta de sud a Turciei a crescut la patru morţi, au anunţat vineri autorităţile, relatează Reuters.

Autorităţile turce au înregistrat săptămâna aceasta 60 de incendii în 17 provincii – situate în zona de coastă la mările Mediterană şi Egee, alimentate de o caniculă puternică şi rafale violente de vânt.

Preşedinţia turcă a evocat incendii de origine criminală.

Incendii erau în curs în şase provincii – inclusiv în provincia turistică Antalya şi în provincia Mugla, la Marea Egee, a anunţat ministrul Pădurilor Bekir Pakdemirli.

Zeci de sate, dar şi hoteluri au fost evacuate în toiul sezonului estival.

Trei persane au murit în zona Manavgat, la 75 de kilometri est de Antalya.

O a patra persoană a fost găsită moartă joi la Marmaris, în provincia Mugla, la aproximativ 200 de kilometri vest de Manavgat.