14 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 19:21
No menu items!

VIDEO/ Imagini incredibile pe Autostrada Soarelui. Zeci de șoferi au circulat pe contrasens. Poliția îi caută

spot_img

Polițiștii din Constanța au deschis o anchetă după ce mai mulți șoferi au creat, luni seară, haos pe A2. Aceștia nu au mai avut răbdare să se reia circulația blocată din cauza unui accident și au preferat să întoarcă și să meargă pe contrasens, unii întorcând mașina chiar în mijlocul autostrăzii.

Într-un filmuleţ postat pe Facebook de un conducător auto, care circula regulamentar, se observă cum mai multe maşini merg pe contrasens pe autostradă, unele pe banda de urgenţă, iar altele chiar pe banda întâi.

Poliţiştii încearcă acum, în baza imaginilor, să-i identifice pe șoferi și să ia măsuri împotriva lor.

„În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care apar mai multe autoturisme circulând pe contrasens, vă comunicăm faptul că polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2 București – Constanța s-au autosesizat și efectuează verificări în vederea identificării conducătorilor auto și luarea măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Se pare că „exodul” șoferilor pe contrasens a pornit de la un incident petrecut pe A2, sensul spre București, unde, la km. 210, o autoutilitară s-a răsturnat pe suprafața de rulare. Nu au fost victime, dar traficul în zonă a fost îngreunat, desfășurându-se dirijat. Pentru că în zona accidentului s-a circulat în coloană, pe aproximativ doi kilometri, unii conducători auto au folosit sensul opus de mers.

                                                                                                                  Adina Silav