17.8 C
București
joi, 26 mai 2022 - 5:38
No menu items!

VIDEO/ Imagini incredibile la Bacău. Copil în cărucior, împins de viscol spre stradă. Mama l-a lăsat pe trotuar ca să intre la păcănele

spot_img

Un copil aflat într-un cărucior a fost împins de viscol spre stradă, în Bacău, după ce mama l-a lăsat pe trotuar ca să intre într-o sală de jocuri. Doar întâmplarea a făcut să fie evitată o tragedie.

Imaginile incredibile au fost filmate luni seară, pe o stradă din municipiul Bacău. O femeie și-a lăsat copilul în cărucior pe trotuar, pentru a intra într-o sală de jocuri.

Pe filmare se observă cum căruțul este luat de vântul puternic și dus spre stradă. Disperat, tatăl iese din sala de jocuri și îl ajunge la timp, cu puțin timp înainte ca o tragedie să se întâmple.

Imaginile au ajuns și în atenția polițiștilor care au declanșat o anchetă.

Din primele verificări, s-a stabilit că o tânără de 21 de ani, din Bacău, ar fi intrat în sala de jocuri, în seara zilei de 17 ianuarie, unde s-ar fi aflat și soțul acesteia, lăsând-o nesupravegheată în cărucior, pe fiica lor, o minoră de un an și 3 luni.

Polițiștii continuă verificările în acest caz, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt, iar în funcție de rezultatul acestora, se vor lua măsurile legale ce se impun.

                                                                                                                   Adina Silav

SURSA VIDEO: Ziarul de Bacău