9.4 C
București
duminică, 17 octombrie 2021 - 7:03

VIDEO/ Imagini incredibile cu mama gemenilor din Ploiești, care au murit după ce au căzut de la etaj. Femeia era live pe Facebook în timpul tragediei

spot_img

Mama celor doi copii care au murit, miercuri seară ,după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești ar fi fost live, pe Facebook, în momentul în care a avut loc tragedia.

În filmulețul postat pe rețeaua de socializare se aud sunetele ambulanţelor, iar la scurt timp cineva bate cu putere în uşa apartamentului. În acel moment transmisiunea live pe Facebook se opreşte, potrivit Antena 3.

Potrivit Ambulanţei Prahova, apelul a fost dat în jurul orei 20.48, iar filmarea de pe Facebook ar fi fost realizată la acea oră.

Miercuri seara, după tragedie, mama copiilor a fost dusă la spital, pentru că era în stare de şoc. Acum, femeia este internată la Psihiatrie.

Doi frați, gemeni, băiat și fată, de numai doi ani, au murit miercuri seară, după ce au căzut de la etajul al zecelea al unui bloc de pe Bulevardul Republicii.

Din primele verificări, se pare că micuții se aflau în dormitor, în timp ce mama era într-o altă cameră. În locuință s-ar fi aflat un frate mai mare al copiilor și o fată.

Poliția a deschis dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

                                                                                                                   Adina Silav