17.2 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 14:12

VIDEO Imagini cu un puternic impact emoțional. Doi soți, spulberați de o mașină pe trecerea de pietoni

spot_img

Doi soți care s-au angajat în traversarea străzii regulamentar, pe trecerea de pietoni, o trecere nesemaforizată, au fost pur și simplu spulberați de o mașină. Bărbatul a fost aruncat la câțiva metri distanță. Victimele sunt un bărbat de 50 de ani şi o femeie de 47 de ani, soţ şi soţie. Trecătorii au sărit imediat în ajutorul lor. Ambulanțele sosite la fața locului i-au transportat pe cei doi soți la spital, în viață.

Potrivit IPJ Galaţi, accidentul a avut loc miercuri, 16 iunie, pe strada 1 decembrie 1918 din oraşul Tecuci, judeţul Galaţi. O maşină care venea dinspre localitatea Drăgăneşti, la volanul căreia se afla un şofer de 26 de ani, a lovit două persoane pe trecerea de pietoni.

Maşina se afla pe banda doi, iar în faţa ei a oprit un alt autoturism, la trecerea de pietoni.

Şoferul a încercat să evite maşina din faţă, a intrat prima bandă, apoi pe trecerea de pietoni unde a spulberat cele două persoane. În imagini se vede cum maşina loveşte femeia, iar bărbatul este aruncat prin aer şi se izbeşte de o maşină parcată.

Polițiștii sosiți la fața locului l/au testat pe șofer cu etilotestul, rezultatul fiiind negativ. În acest caz, poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.