20.7 C
București
joi, 28 septembrie 2023 - 23:15
No menu items!

VIDEO. Imagini cu elevi terifiați, fugind spre adăposturi în centrul Kievului. Rusia atacă masiv

spot_img

Mai mulți elevi care strigau și aleargau pe străzile Kievului, îngroziți de bombardamentele rușilor, au fost filmați, iar imaginile au fost postate pe rețelele de socializare.

O serie de explozii au fost auzite luni în capitala ucraineană Kiev. Primarul regiunii, Vitali Klitschko, a declarat că au avut loc explozii în centrul capitalei și a îndemnat locuitorii să rămână în adăposturi, potrivit Sky News.

Cel puțin o persoană a fost internată, potrivit primarului.

Kievul a continuat și luni să fie supus unui atac intens pentru a doua zi consecutivă, dar nu a raportat pagube semnificative, iar oficialii au declarat că majoritatea dronelor și rachetelor trase asupra capitalei în cursul nopții au fost doborâte.

În jur de 12 explozii au fost auzite luni dimineaţă în centrul Kievului, la scurt timp după activarea sirenelor de alertă aeriană în capitala ucraineană, au constatat jurnalişti AFP, potrivit Agerpres.

Acest atac urmează celui din noaptea trecută asupra Kievului, unde au fost auzite explozii puternice. Peste 40 de rachete şi drone kamikaze de fabricaţie iraniană fiind distruse de apărarea antiaeriană ucraineană în cursul nopţii de duminică spre luni, potrivit autorităţilor.