17.2 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 21:36

VIDEO Îi au și ei pe-ai lor. Comisarul Danemarcei a croșetat în timpul discursului Ursulei von der Leyen din Parlamentul European

spot_img

Margrethe Vestager, comisarul european pentru concurenţă, care reprezintă Danemarca a stârnit zâmbete și a fost subiectul unor postări amuzante pe twitter. În timpul discursului Ursulei von der Leyen susținut în sala Parlamentului European din Strasbourg, ea a croșetet tot timpul și a fost surprinsă “‘în acțiune” din mai multe unghiuri.

Margrethe Vestager, comisar pentru concurență al Uniunii Europene, a tricotat în sala Parlamentului European din Strasbourg. În același timp, președintele Comisiei și-a ținut discursul. Din când în când, Margrethe Vestager se oprea din tricotat și nota unele lucruri.

”Viitorul Uniunii Europene se țese chiar în aceste momente. Dacă nu credeți, întrebați-o pe doamna”, a glumit, pe Twitter, unul dintre jurnaliștii prezenți în sală.

Potivit unor postări pe Twitter, comisarului Margrethe Vestager, care reprezintă Danemarca în executivul de la Bruxelles, îi place să tricoteze elefanți.

De asemenea, ea a scris pe Twitter: ”Tricotatul te ajută să rămâi concentrat”.