19.7 C
București
duminică, 20 iunie 2021 - 13:19

VIDEO Ianis Hagi, gol de senzație pentru Rangers. Suporter: ”Ianis Hagi e darul zeilor”

spot_img

Miecuri seara, internaţionalul român a fost trimis în primul unsprezece de antrenorul Steven Gerrard şi nu a dezamăgit. Ianis a stabilit scorul final în minutul 83, cu un şut de la 10 metri, cu latul, după o centrare a lui Itten. A ieșit de pe teren în ovaţiile spectatorilor.

A fost un voleu imparabil în poarta adversă reuşit în minutul 84 al meciului, după ce Rangers a fost condusă cu 1-0. Ianis Hagi a devenit imediat idol pe Ibrox Park şi a fost schimbat în ovaţiile spectatorilor 3 minute mai târziu.

Golul a venit după ce Ianis s-a demarcat la o degajare a celor de la Hibs şi a profitat de ieşirea eronată la ofsaid a apărătorilor adverşi. Ianis Hagi a prins un voleu la colţul lung şi a marcat pentru 2-1.

Suporterii ”The Gers” au luat cu asalt Twitter-ul și s-au arătat entuziasmați de talentele fotbalistice ale internaționalului român, scrie DigiSport.

”Ianis Hagi e darul zeilor pentru cei șapte ani de bătaie de joc”, a scris un fan al lui Rangers în timpul meciului.

”Au trecut două minute din a doua repriză și aș vrea să aplic pentru a deveni membru în fan club-ul Ianis Hagi”, a postat un alt fan.

Imediat după terminarea partidei, oficialii de la Rangers FC au postat un filmuleț cu Ianis Hagi, însoțit de mesajul: ”Hagi is here!”.