16.7 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021 - 19:50

VIDEO Gest criminal din partea unui șofer. Cu autocarul plin cu pasageri forțează bariera la trecerea peste calea ferată

spot_img

Imaginile au fost surprinse ieri de camerele de supraveghere amplasate la trecerea peste cale ferată de la Jucu, județul Cluj. Șoferul autocarului transporta muncitori în Parcul Industrial din Jucu, iar autocarul era plin. Cu toate acestea, conducătorul ia o decizie care s-ar fi putut solda cu o tragedie de proporții. Forțează barierele și traversează calea ferată. Imaginile au ajuns la Poliție.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se observă barierele încep să coboare, moment în care şoferul autocarului plin cu muncitori accelerează şi chiar pătrunde pe contrasens, pentru a evita bariera.

Autocarul a apucat să treacă înainte cu nici două minute de a ajunge trenul. Inconștiența lui se putea solda cu o tragedie.

Imaginile au ajuns şi la poliţie, iar oamenii legii fac acum cercetări pentru identificarea şoferului de autocar.

“În baza imaginilor furnizate, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au demarat verificări, urmând că la finalizarea acestora să fie luate măsuri legale”, transmit reprezentanţii IPJ Cluj, potrivit Dejeanul.ro

 

Sursa Video: Dejeanul.ro

C.D.