25.7 C
București
duminică, 26 mai 2024 - 17:28
No menu items!

VIDEO. General rus, comandant al Forțelor Terestre staționate în Belarus, filmat când face striptease. „Fin cunoscător al restaurantelor și doamnelor din Minsk”

spot_img

Ipostaze stânjenitoare cu generalul Aleksandr Matovnikov, 57 de ani, adjunctul Forțelor Terestre ale armatei Rusiei și comandantul grupului operațional staționat în Belarus, au fost difuzate de mai multe canale de Telegram de la Moscova, relatează publicația ucraineană Focus.

Erou al Federației Ruse, comandantul adjunct al Forțelor Terestre, „Matovnikov și-a arătat abilitățile de stripper”.

Videoclipul în care înaltul oficial al armatei lui Vladimir Putin dansează acoperit doar cu un prosop, pe care, când și când, îl dă la o parte, a fost făcut public de canalele rusești Telegram.

„Cunoscător fin al restaurantelor și doamnelor din Minsk, generalului Matovnikov îi place să transfere responsabilitatea de a lua decizii către ofițerii din subordine. Generalul pare mai interesat să creeze un astfel de conținut video. Din această cauză, ceea ce s-a întâmplat pe aerodromul din Maciulîșcie, în Belarus, nu ar trebui să vă surprinsă”, au scris cei care au difuzat filmarea indecentă.

Analistul și cercetătorul independent Chris Owen notează că această înregistrare a apărut inițial pe canalul de Telegram rusesc VChK-OGPU. Administratorii acestuia primesc diferite informații, atât de la gruparea de mercenari Wagner condusă de Evgheni Prigojin, cât și din cadrul forțelor armate ruse convenționale.

Owen afirmă că publicarea acestei filmări are foarte probabil scopul de a crea și mai multe probleme pentru Matovnikov în contextul eșecurilor operaționale care au permis partizanilor din Belarus să atace duminică baza aeriană Machulishchi de lângă Minsk, acțiune în urma căreia un avion militar rusesc a fost avariat.

În vârstă de 57 de ani, general-locotenentul Aleksandr Matovnikov este unul dintre cei mai titrați comandanți din armata rusă. El a luat parte atât la primul, cât și al doilea război din Cecenia, precum și la invazia sovietică a Afganistanului. El a deținut mai multe funcții militare și politice înalte înainte de a fi numit comandant adjunct al Forțelor Terestre ale Rusiei în ianuarie 2020, iar Putin i-a conferit titlul de „Erou al Rusiei”. Matovnikov a făcut parte inclusiv din Consiliul de Securitate al Rusiei, organismul care reunește toți oficialii importanți din domeniul securității ai Rusiei.

                                                                                                                  Adina Silav