3 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 10:35
No menu items!

VIDEO / FOTO Tragedie pe o autostradă din statul american Alabama. Nouă fetițe au murit într-un groaznic accident care a implicat 15 mașini

spot_img

Accidentul, care a avut loc sâmbătă şi a implicat cel puţin 15 autovehicule, a fost cel mai probabil cauzat de acvaplanarea pe şosea, în timpul unei ploi torenţiale, a declarat pentru AFP procurorul din Butler County, Wayne Garlock. Bilanțul este crunt. Nouă fetițe cu vârste între 9 luni și 17 ani au murit, precum și un adult.

Impactul inițual a avut loc între un microbuz şi un autoturism, apoi alte 14 mașini s-au ciocnit între ele, iar o parte au luat foc.

Printre persoanele care au murit în urma accidentului se numără un bărbat cu fiica sa de nouă luni şi alte opt copile, cu vârste între 4 si 17 ani care erau rezidentele unei case pentru copii abuzaţi.

„Acesta a fost probabil cel mai oribil accident din istoria Butler County”, a declarat şeriful Danny Bond. El a spus că cel puţin două dintre vehiculele implicate erau camioane şi că alte patru sau cinci persoane au suferit răni.

Şoferul dubei în care se aflau cele 8 copile este în viaţă şi va fi martor în ancheta privind tragicul accident. Acesta a spus că a încercat să salveze copiii, dar incendiul care a cuprins vehiculul l-a împiedicat, scrie Greenville Advocate.