1.9 C
București
vineri, 27 ianuarie 2023 - 2:38
No menu items!

VIDEO/FOTO Tragedie la Bistrița-Năsăud. O femeie însărcinată a murit, iar trei persoane au fost rănite, după ce două mașini s-au ciocnit frontal

spot_img

O femeie însărcinată a murit, iar trei persoane, între care un copil, au fost rănite, luni, în urma unui accident, produs în localitatea Șieu-Măgheruș, județul Bistrița-Năsăud.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române, accidentul a avut loc pe DN 17 Bistrița-Beclean, la kilometrul 46, unde două autoturisme s-au lovit frontal.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de deplasare.

Echipajele ISU Bistrița-Năsăud au găsit la locul producerii accidentului patru victime, dintre care o femeie încarcerată și inconștientă. Celelalte victime, doi adulți și un copil, de doi ani, erau în afara mașinilor, conștiente și cooperante, fără leziuni care să le pună viața în pericol.

„Victima a fost găsită în stop cardio-respirator, protocolul de resususcitare a fost început de medicul și asistentul medical din localitate și a continuat de echipajele medicale. Din păcate, organismul femeii nu a răspuns manevrelor aplicate mai bine de 50 de minute, astfel că a fost declarat decesul la locul accidentului”, au transmis reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud.

Femeia avea 32 de ani și era însărcinată în 20 de săptămâni. Ea e afla la volanul uneia dintre mașini.

Două echipajde prim ajutor SMURD și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița–Năsăud au transportat băiețelul și pe cei doi bărbați la UPU SMURD Bistrița.